Sayfalar

10 Ağustos 2011 Çarşamba

ARTİZ MEKTEBİ 11 Ağustos Perşembe izle kanal d tekrar video







ARTİZ MEKTEBİ  11 Ağustos 2011 Perşembe İzle Tekrar Kanal D




Jüri üyeliklerini Nurgül Yeşilçay, Sinan Çetin ve Müjde Ar’ın, sunuculuğunu da Osmantan Erkır’ın yaptığı yarışma programı “Artiz Mektebi”nde bu hafta da yarışma heyecanı ve eğlence bir arada yaşanacak.



Türkiye’nin yeni ekran yüzü olmak isteyen, hepsi de birbirinden kabiliyetli 10’u kadın, 10’u erkek, 20 genç, “Artiz Mektebi” ile hayatlarının fırsatını yakalamak için yeteneklerini sergiliyorlar.



Türkiye’nin duayen hocalarından oyunculuk, şan ve dans dersleri alan “Artiz Mektebi” öğrencileri, yine canlı yayında sahneye çıkacak ve hazırladıkları oyunları, tüm Türkiye’nin karşısında sergileyecek ve Türkiye’nin yeni ekran yüzü olmak için yarışacaklar.


Artiz Mektebi programını her perşembe saat 20:00'de kanal d ekranlarında yayınlandıktan sonra buradan izleyebilirsiniz.



İlk bölümün sınıf birincileri Aslı ve Kıvanç olmuştu




Geçtiğimiz hafta ekrana gelen ilk bölümün en başarılı öğrencileri, Aslı ve Kıvanç olmuştu. İzleyicilerden gelen SMS’lerle ve jürinin verdiği puanlarla belirlenen sonuçlara göre, sınıfın uyarı alan öğrencileri Yağmur ve Yiğit ise bu hafta ya da önümüzdeki haftalarda yeni bir uyarı daha alırlarsa yarışmadan elenecekler. 


 “Artiz Mektebi”nin 20 finalistinin isimleri ise şöyle; Ahmet Uğur Say, Ali Akdal, Alican Aytekin, Anıl Yülek, Aslı Şahan, Behtan Mehter Nasıroğulları, Bennur Duyucu, Burcu Biricik, Elit Çam, Kıvanç Baran Arslan, Kübra Balcan, Mahir Berkant Varol, Mehmet Günay Narlı, Nazlı Yanılmaz, Ozan Demir, Özgür Şeker, Şeyma Burcu Gül, Tülay Köneçoğlu, Yağmur Çağlan, Yiğit Yapıcı.









0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger