Sayfalar

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Bu Akşam Ne Yiyiyoruz İzle 11 Ağustos 2011 Perşembe ATV Video Tekrar


Bu Akşam Ne Yiyiyoruz - YENİ










Bu Akşam Ne Yiyiyoruz İzle 11 Ağustos 2011 Perşembe ATV Video Tekrar




Doğru bilinen yanlışlarla, yanlış bilinen doğrular ortaya çıkacak…


Dr. Gürkan Kubilay'ın sunumu ile sağlıklı yaşama dair önemli bilgilerin yanı sıra Özgür Şef'in lezzetli ve sağlıklı yemekleri Ramazan ayı boyunca dopdolu içeriği ile ATV ekranlarında sizleri bekliyor…



"Bu Akşam Ne Yiyoruz "programında sağlığa dair bütün sorularınıza cevap, bütün rahatsızlıklarınızın tedavi yöntemleri, hangi hastalıklara hangi yiyeceklerin iyi geldiğini ve günün sağlıklı bir o kadar da lezzetli menüsünü bulabileceksiniz…



Ramazan ayı boyunca sürecek "Bu Akşam Ne Yiyoruz?" programı, sizlere eşsiz bilgiler aktaracak. Dr. Gürkan Kubilay'ın, tiyatral sunumuyla ekrana gelecek olan "Bu Akşam Ne Yiyoruz" bilgilendirici, bir o kadar da faydalı konuları, izleyenlerin aktif katılımı ve her gün iki ev bağlantısıyla sizleri de programa dahil ederek, çözüm bulunamayan, sorulamayan, bilinmeyenleri sizlerden örneklerle ve sorularla en doğru şekilde sizlere aktaracaktır.



Önemli konuları sıra dışı yöntemleriyle ele alan "Bu akşam Ne Yiyoruz?" sizleri renkli dopdolu içeriğiyle ekranlara kilitleyecek.





Bu Akşam Ne Yiyiyoruz programını hergün saat 15:00'de atv ekranlarında yayınlandıktan sonra Buradan İzleyebilirsiniz.





program kaynak sitedeki olası aksaklıklar nedeniyle geç yayına girebilir , bu durumda lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz.










0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger